Individuele Talentscan

Wat we doen

Individuele talentscan

Talent in je organisatie ontdekken, verder ontwikkelen en ontplooien, en succesvol koppelen aan de rest van het team en de organisatie? En daarmee ‘verborgen’ kwaliteiten en potentieel haarscherp in beeld brengen? De digitale Talentscan geeft je inzicht en concrete tools in handen. En hanteert daarbij een lijst van competenties die alle essentiële gedragscomponenten omvat.

De talentscan bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft aan de hand van acht beelden direct inzicht in iemands (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën. Zo heb je een goede eerste indruk van de talenten, maar ook van de mogelijk belemmerende overtuigingen. Eigenlijk dus de onbewuste drijfveren.

In het tweede deel van de scan worden er uit competentiekaarten competenties gekozen die het beste passen op dit moment. Deze competenties worden vervolgens naast de gekozen beelden gelegd. Ze laten zien in hoeverre iemand zijn of haar natuurlijke talenten herkent en in hoeverre hij of zij deze talenten heeft ontwikkeld. Daarnaast wordt zichtbaar tegen welke belemmerende overtuigingen en valkuilen iemand onbewust aanloopt. Van daaruit kun je mensen effectief coachen naar een betere versie van zichzelf.

Vind verborgen talent in je organisatie
>> Vraag direct een offerte aan