Organisatieontwikkeling

Wat we doen

Van doen waar je goed in bent naar optimaal presteren

Als organisatie kun je natuurlijk gewoon doen wat je altijd gedaan hebt en doen waar je goed in bent. Maar misschien – en zelfs waarschijnlijk – wil je meer dan dat. Meer groei, meer continuïteit en een beter resultaat. Om in deze sterk veranderende en hevig concurrerende markt overeind te blijven, is verdere ontwikkeling van je organisatie dan ook geen overbodige luxe.

Talent in Teams bouwt met je mee naar een organisatie die uitblinkt. In onze termen een talentvolle ‘High Performance Organisatie’ (HPO) genoemd. Daartoe nemen we eerst een organisatiescan af die laat zien waar je als organisatie nu staat. Afhankelijk van de uitkomsten van de scan, bepalen we vervolgens de volgende stap. Om door te groeien naar een HPO-organisatie, zijn er namelijk effectieve interventies mogelijk op de volgende gebieden:

  1. Management en leiderschapsstijl
  2. Organisatiecultuur
  3. Continuïteit en bestaansrecht
  4. Innovatiekracht
  5. Talenten van de medewerkers/team(s)

Samen kijken we naar waar je staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. En dat in gewone mensentaal, zonder ellenlange boekwerken of papieren tijgers, en met procedures die ertoe doen. Hierbij maken we effectief gebruik van het wetenschappelijk onderbouwde HPO-raamwerk van André de Waal. In een vrijblijvend intakegesprek leggen we je graag uit hoe het werkt en wat er daarmee te winnen valt.

Snel op weg naar een koppositie
Vraag een intakegesprek aan

Waarom kiezen voor Talent in Teams?

Niet sociaal wenselijk, maar resultaatgericht.

Een nuchtere, pragmatische aanpak in gewone mensentaal
Een benadering vanuit meerdere invalshoeken
Integer, betrokken en persoonlijk