Teamleiderschap

Wat we doen

Teamleiderschap

Teamleiders bevinden zich in een lastige positie. Als cruciale schakel tussen het MT en medewerkers, hebben ze namelijk nog best wel wat mensen – en dus belangen – om rekening mee te houden. Belangen die vaak uiteenlopen, terwijl ze toch eigenlijk hetzelfde doel zouden moeten dienen. En dat alles naast goedgevulde agenda’s en het dagelijks blussen van brandjes.

Ook hier kan coaching effectief richting geven. Dat gaat van het identificeren en ontwikkelen van de talenten van je teamleden naar het leren gebruik maken van alle kwaliteiten in het team. Zo kan aan een beter functionerend team gebouwd worden en daarmee het fundament gelegd worden voor de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Centraal bij dat alles staat het vergroten van het vertrouwen en begrip binnen het team, door de kwaliteiten en ambities van je team en van jezelf beter te leren kennen. We staan stil bij onderwerpen als: gebruik maken van alle talenten, zelfinzicht op individueel niveau en daarmee duurzame groei van het team als geheel.

Creëer topprestaties op teamniveau
>> Vraag een intakegesprek aan